ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα tsagarakis.gr αποστέλλει παραγγελίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίησής τους, εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης με τον αριθμό αποστολής. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Ως επίσημες αργίες για την εταιρία ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ  ορίζονται οι: 28 Οκτωβρίου, 11 Νοεμβρίου, 24, 25, 26 και 31 Δεκεμβρίου, 1 και 2 Ιανουαρίου, 6 Ιανουαρίου, 25 Μαρτίου, το Ορθόδοξο Πάσχα (Μεγάλη Παρασκευή έως και Δευτέρα του Πάσχα), 1 Μαΐου, 15 Αυγούστου.

Οι χρόνοι παράδοσης που ισχύουν για τις παραγγελίες σας είναι οι παρακάτω:

  • Εντός Ελλάδας: 1-3 εργάσιμες
  • Δυσπρόσιτες περιοχές εντός Ελλάδος: 1-5 εργάσιμες
  • Ευρώπη & Κύπρος: 3-6 εργάσιμες
  • Λοιπές Χώρες όπως Η.Π.Α., Αυστραλία, Καναδάς: 6-15 εργάσιμες

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες, πανδημίες κτλ.) ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας σας. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι να ενημερωθείτε από εμάς και να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε ακόμη την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας.

Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Οι αποστολές των παραγγελιών σε Ελλάδα και Κύπρο πραγματοποιούνται από την εταιρία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Οι αποστολές σε χώρες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου θα πραγματοποιούνται μέσω ΕΛΤΑ.

Μπαίνοντας στον προσωπικό σας λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα tsagarakis.gr μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Αν απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε ώρα και ημέρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα. (Ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας).

Αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών που είναι κοντά στην περιοχή σας, τότε στα σχόλια της παραγγελίας σας γράφετε πως επιθυμείτε να τα παραλάβετε από το Χ κατάστημα και εμείς θα ενημερώσουμε αντίστοιχα τους διανομείς. Τα σημεία εξυπηρέτησης της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ θα τα βρείτε εδώ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών στο info@tsagarakis.gr αναφέροντάς μας τον κωδικό της παραγγελίας σας. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωσή της. Αν επικοινωνήσετε μαζί μας αφού η παραγγελία έχει φύγει από τα γραφεία μας τότε δεν μπορείτε να την ακυρώσετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία που θα δείτε στην ενότητα ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.

Αν η παραγγελία αφορά στο εξωτερικό και δεν έχει παραδοθεί μέσα στα αναμενόμενα χρονικά πλαίσια, τότε επικοινωνείτε με το διεθνές ταχυδρομείο αναφέροντας τον tracking number (αριθμός παρακολούθησης της παραγγελίας) και ενημερώνεστε από τους αρμόδιους για τους λόγους καθυστέρησής της.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας έχει ως εξής:

  • Εντός Ελλάδας: 4
  • Σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδας κατόπιν συνεννόησης

Για οποιαδήποτε απορία μας στέλνετε ένα e-mail στη διεύθυνση info@tsagarakis.gr ή επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2810320518 από Δευτέρα έως Παρασκευή  09:00-17:00.

Τυχόν έξοδα τελωνείου επιβαρύνουν τον παραλήπτη της παραγγελίας.