Επιστροφές προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους αν ο αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την αγορά του. Η διαδικασία της επιστροφής γίνεται εφόσον:

  • Επιστραφούν η συσκευασία του προϊόντος, η απόδειξη λιανικής πώλησης, η κάρτα αλλαγής (σε περίπτωση δώρου) και οτιδήποτε άλλο συνοδεύει το προϊόν.
  • Το προϊόν είναι στην κατάσταση την οποία το έχετε παραλάβει. Αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε φθορά ή αλλοίωση στο προϊόν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής (π.χ. αλλοίωση χρώματος ή φόρμας, να φαίνεται πως έχει χρησιμοποιηθεί).

Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μέσω της μεταφορικής εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς, βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν φθορά κατά τη μεταφορά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το προϊόν σας η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η εξής: αφού πραγματοποιείσετε εκ νέου αγορά από το site μας, συμψηφίζεται το ποσό με την προηγούμενη παραγγελία και  σας επιστρέφεται η διαφορά αν υπάρχει στο λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα (ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας) μετά την επιστροφή του.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν φθαρμένο ή κατεστραμμένο επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας στο 2810320518 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00. Εάν η ευθύνη δεν είναι δική μας τότε μέσα στις επόμενες 8 ώρες επικοινωνείτε με την εταιρία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ  ώστε να αναλάβουν την ευθύνη.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά τη στιγμή της παράδοσης σε τι κατάσταση βρίσκεται το προϊόν αλλά και η συσκευασία του ώστε αν υπάρχει το οποιοδήποτε ελάττωμα ή φθορά να γίνει έγκαιρα αντιληπτό.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος στο 2810320518 από Δευτέρα έως Παρασκευή  09:00-17:00 ή στείλτε μας e-mail στο info@tsagarakis.gr που να αναφέρετε τους λόγους επιστροφής και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής της αξίας του. Αυτή είναι ανάλογη με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, είτε με κατάθεση του ποσού εντός 10 εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε περίπτωση αντικαταβολής (ισχύει μόνο εντός Ελλάδας).